Fantastis untuk International Joint Conference Indonesia, Malaysia and Ireland (IJCIMBI) di kampus Universitas Ubudiyah Indonesia

| 16-12-2014   09:08:41 WIB | dilihat 468 kali

Salam dari PRODI S1 PGSD !!
Sehubungan akan diadakannya perhelatan akbar di kampus kita dalam rangka International Joint Conference Indonesia, Malaysia, Bangladesh and Ireland (IJCIMBI), maka mari kita sambut dengan suka cita terpaut rasa kebanggaan dan motivasi kemajuan bagi kampus kita. Tidak terlepas rasa kagum dari pribadi mahasiswa yang ada di lingkungan kampus UUI dikarenakan satu-satunya PTS di Aceh yang memiliki terobosan dan terbanyak membuat program kerjasamanya di tingkat internasional sehingga hal ini menjadi tonggak sejarah sekaligus sebagai tantangan yang luas bagi para sivitas akademika baik dari kalangan dosen/staf maupun bagi mahasiswa UUI itu tersendiri. Jadi singkat kata dengan momentum akan terselenggarakannya IJCIMBI ini maka akan menambah kekuatan institusi dan citra kampus UUI sampai ke kancah Internasional.
This International Joint Conference Indonesia, Malaysia and Ireland (IJCIMBI) is hosted by the collaboration of three universities; Universitas Ubudiyah Indonesia (UUI), Universiti Malaysia Perlis (UniMAP) and Athlone Institute of Technology (AIT). It aims to bring together researchers, scientists, engineers, and scholar students to exchange and share their experiences, new ideas, and research results about all aspects of Economic, Science and Education and discusses the practical challenges encountered and the solutions adopted. It is the first conference to be hosted in Banda Aceh on April 2015 and scheduled to be held regularly as a two year round conference in Indonesia, Malaysia and Ireland. The key benefit can be achieved by the participant sponsors will be more on promotion of UUI, UniMAP and AIT. IJCIMBI 2015 offers an opportunity for scholars and practitioners interested in the issues related to Economy, Social Science and Technology to share their thinking and research findings. This conference provides a forum for exchange of ideas on the latest issues among listed topic areas. It also provides field for discussion, collaboration and opportunity seeking for those interested in any of these fields of research and practice among researchers, practitioners, government and business. IJCIMBI 2015 committee welcomes contribution on a wide scope of topics using a range of scholarly approaches including theoretical and empirical papers employing qualitative, quantitative and critical methods. Papers describing original work are invited in any of the areas listed below. Accepted papers presented at the conference by one of the authors, will be published in the Proceedings of IJCIMBI 2015. Acceptance will be based on quality, relevance and originality. Both full research reports and work-in-progress reports are welcome.

Next, can you see like this:
www.ijcimbi.uui.ac.id

Wassalam
Ka.Prodi S1 PGSD
Said A

" Orang yang pandai membaca Al Qur'an akan bersama malaikat yang mulia lagi berbakti, dan yang membaca tetapi sulit dan terbata-bata maka dia mendapat dua pahala. (HR. Bukhari dan Muslim) "